Реєстрація

Ситуація в Луганську і області.

Дмитро Снєгирьов

Співголова ГІ" Права Справа"

24aab-lcmrphoylea.jpg
Ситуація в Луганську і області.

Ложка дьогтю.

Сепаратисти продовжують утримувати захоплену будівлю СБУ.Кількість нападників, які знаходяться в середині самої будівлі не перевищує 150 чоловік.Кількість постійно змінюється, але не в сторону зростання. Серед нападників є чотири випадки самострілів в результаті необережного поводження зі зброєю, хоча цю інформацію старанно приховують щоби не руйнувати міф про ветеранів-спецназівців та професіоналів, які вміють поводитися зі зброєю.

Близько 300 осіб зібралися на мітингу біля райвідділу райвідділ міліції в м. Стаханові на Луганщині. Деякі з них намагалися штурмом захопити будівлю.

Антимайданівця Гната Кромського на прізвисько "Топаз", який втік з-під домашнього арешту у Харкові, помітили в Луганську.

В с. Райгородка, 45 км від Луганська, була спроба блокування українських військових представниками т. зв. "донского козачества" та місцевим духовенством УПЦ (МП)

Попаснянська ТК "Порт" розпочала трансляцію заборонених російських телеканалів. На в"їзді в місто сепаратисти встановили блокпости. Для будівництва постів використовують будівельні блоки, якими вони перекривали під'їзд до пам'ятника Леніну. Ведеться активна вербовка городян для участі у протестних акціях в містах Донецької області, а саме: Краматорську та Слов'янську.

Бочка меду.

Глава фракції Партії регіонів у парламенті Олександр Єфремов виключає можливість приїзду екс-президента Віктора Януковича в Україні на Великдень.

Виконуючий обов'язки Президента України, голова Верховної Ради України Олександр Турчинов змінив начальника управління Служби безпеки України в Луганській області, призначивши на цю посаду М. Грека.

Михайло Грек до цього працював першим заступником начальника Львівського облуправління СБУ.

Військовослужбовці Луганського прикордонзагону несуть службу в посиленому режимі. Сьогодні всі підрозділи готові до охорони та оборони ввірених їм об'єктів від будь-якої агресії. Щодня затримується до 100 "туристів Путіна".

Начальник головного управління МВС України в Луганській області Володимир Гуславський заявив про те, що в регіоні не спостерігається зростання злочинності. Ситуація в області повністю контролюється. Жоден зі співробітників міліції не перейшов на бік сепаратистів.

Наказом МВС України в Луганській області було створено підрозділ "Схід", мета якого забезпечити захист мирного населення.

Серед сепаратистів, які захопили будівлю УСБУ постійно з'являються певні розбіжності, в ході яких одні називають інших "зрадниками", роззброюють і виводять за периметр.

У Старобільську, за сто кілометрів від Луганська, зібрались депутати обласної ради і висунули вимогу провести Всеукраїнський референдум щодо державного устрою України з максимальними повноваженнями регіонів та державного статусу російської мови. Депутати у формулюваннях були досить обережні. Ухвалили звернення до парламенту та Кабміну. Референдум вимагають не призначити, а оголосити, дату не називають, хочуть лише, щоб це сталося "найближчим часом".

Сьогодні о 15.00 біля пам'ятника Тарасу Шевченку в Луганську відбудеться мітинг "За Єдність Країни".

Д.Снєгирьов

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.


Інші статті рубрики

Найпопулярніші