Реєстрація

Свободу Надії Савченко!

Олег Ляшко

Лідер Радикальної партії

Підле захоплення у заручники штурмана українських ВПС Надії Савченко російськими ефесбешниками у черговий раз продемонструвало всьому світові справжнє обличчя сучасної Росії. Відтепер Путін без перебільшення став для всього світу терористом №1. Адже більше ніхто у світі - німець, американець, француз чи білорус - тепер не може почуватися у безпеці, тому що його можуть у кращих традиціях НКВС викрасти на території власної країни та вивезти у підвали Луб'янки!
Окупувавши українські території та розпочавши на них війну, путінський режим посягнув на найсвятіше – життя українських громадян! Надія Савченко – це прапор нашої боротьби за Україну, символ всіх українських патріотів, які ризикуючи власним життям, захищають Батьківщину. 
Радикальна партія вимагає термінового скликання сесії ООН з обговорення питання звільнення Надії Савченка з російського полону. Ми також звертаємося до Генсека ООН Пан Гі Муна та міжнародних правозахисних організацій з вимогою докласти всіх зусиль для звільнення нашої героїні. 
Надія Савченко – український «рядовий Райан»! І я вимагаю від наших очільників держави врятувати її будь-якою ціною! 
У протилежному випадку, Радикальна партія залишає за собою право так само поводитись із громадянами Росії, які перебувають на території України.
Свободу Надії Савченко!
Слава Україні!
Смерть ворогам!

 

 

Олег Ляшко, 

Народний депутат України,

Лідер Радикальної партії

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.


Інші статті рубрики

Найпопулярніші