Реєстрація

Патріотична молодь намалювала графіті в Новоайдарському районі на Луганщині (фото)

графити

У Новоайдарському районі на Луганщині постійно працює приймальня народного  депутата від партії «Солідарність» – Блок Петра Порошенка Віталія Курило.

Працюючи на Луганщині, він постійно проводить зустрічі серед мешканців свого виборчого округу. Звіт про це можна прочитати на сторінці депутата у Фейсбуці. Нещодавно він зазначив: «Прийшли молоді люди з Новоайдара у нашу громадську приймальню. Попросили допомогти з фарбою - синьою і жовтою. Допомогли. Здається, все вийшло патріотично».

Фотозвіт з події показує – в Новоайдарскькому районі мешкає дуже патріотична молодь.

%photogal%

А от у Троїцькому народного депутата чекали на Фестивалі дитячої творчості "Крок до зірок". На фінальні виступи в Троїцький будинок культури з’їхалися найталановитіші діти з усіх куточків району.

«Дивишся на дітвору – очі палають, на сцену виходять – просто диво, занурюєшся в чарівний світ дитинства без проблем і негараздів. Вони – маленькі чарівники, такі голосисті, непосидючі, але надзвичайно талановиті! Дай Боже, їм чарувати своїми піснями і танцями великі сцени!», - зазначив депутат. 

Нагадаємо, приймальня депутата у Новоайдарському районі працює за адресою: 93500, смт Новоайдар, вул. Банків­ська, буд.16, к.18 Тел.: 099 514 65 82 E-mail: kurylonovoaydar@ukr.net. У Троїцькому приймальня працює за такою адресою: 92100, смт. Троїцьке, пр. Перемоги, буд. 60, к. 309Тел.(06456) 2-10-83 E-mail:troick@mail.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.


Інші статті рубрики

Найпопулярніші