Реєстрація

В ЛНР впроваджують цензуру і переслідують за українські газети

Дмитро Снєгирьов

Співголова ГІ" Права Справа"

За інформацією аналітичного відділу ГІ "Права Справа" в окупованому Луганську "Генеральною прокуратурою ЛНР" порушено кримінальне провадження за фактами продажу і розповсюдження українських новинних газет.

Кримінальне провадження порушено за матеріалами перевірки співробітниками "Міністерства інформації ЛНР"центральної мережі розповсюджувачів друкованих видань.

В ході перевірки мережі розповсюджувачів в торгових кіосках на вул. Радянській співробітниками "міністерства" і активістами молодіжних організацій ЛНР були виявлені три найменування українських новинних газет.Примірники виявлених українських газет вилучено,а матеріали перевірки передані в "Генеральну прокуратуру" і "МГБ ЛНР".

Як повідомлялося раніше,з 16 січня 2016 року "Міністерство інформації "ЛНР" зобов'язала інтернет-провайдерів Луганська заблокувати доступ до 113 новинних українських порталів.У березні минулого року "Рада міністрів" самопроголошеної республіки "з метою забезпечення національних інтересів" також обмежила мовлення 23 українських телеканалів і російського каналу "Дождь".

 

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.


Інші статті рубрики

Найпопулярніші