Реєстрація

В окупованих Ровеньках зафіксували 200 росіян, 7 Градів і 6 бронемашин

Дмитро Снєгирьов

Співголова ГІ" Права Справа"

За інформацією аналітичного відділу ГІ «Права Справа» в районі тимчасово окупованого м. Ровеньки Луганської області розквартировано підрозділ ЗС РФ загальною чисельністю до 200 чоловік.

Місто Ровеньки розташоване на півдні Луганської області в межах Антрацитівського району, Ровеньківській міській раді підпорядковані 7 селищних (Дзержинська, Кленова, Михайлівська, Нагольно-Тарасівська, Новодар'ївська, Пролетарська, Ясенівська) і одна сільська рада (Благівська).

Крім живої сили зафіксовано присутність 7 одиниць РСЗВ «Град», три зенитні установки, дві бмп та чотири бтр.

Як повідомлялося раніше, з території Ростовської області (РФ) на територію тимчасово окупованих районів Луганської області були передислоковані окремі підрозділи 35-ої окремої гвардійської мотострілецької бригади( місце постійної дислокації - Алейськ (Алтайський край), в / ч 41659).35-та бригада входить до складу 41-ї загальновійськової армії Центрального військового округу.

В серпні 2014 аналітичним відділом ГІ «Права Справа» було встановлено скупчення на автобазі в м. Ровеньки близько 40 броньованих машин та до 500 найманців незаконних збройних формувань. 23 серпня 2014 року в результаті високоточного удару Збройних Сил України по виявленому об’єкту розвідкою підтверджено повне знищення бази терористів.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.


Інші статті рубрики

Найпопулярніші