Реєстрація

Вперше за два роки п’ять районів Луганщини з’єднав приміський поїзд (фото)

поезд

Міжміське сполучення залізничного транспорту стало нагальною проблемою жителів Луганської області. Розбиті воєнною технікою автодороги не придатні до використання та створюють незручності для жителів віддалених районів Луганської області. Тому почувши про цю проблему від виборців Народний депутат України Віталій Семенович Курило загорівся ідеєю запустити курсування приміського дизель – поїзда.

«Сьогодні особлива подія для жителів не тільки Білокуракинского району а і всієї Луганської області. Завдяки величезній роботі, яку провів народний депутат від нашого округу Віталій Семенович Курило! Сьогодні самі найвіддаленіші райони нашої області з’єднані  транспортним сполученням. Дорогі білокуракинці, я поздоровляю Вас з цією важливою подією і виказую від Вашого імені велику подяку Віталію Семеновичу!» - сказав керівник громадської приймальні народного депутата України В.С. Курило та депутат Білокуракинської районної ради від фракції «Солідарність» Олексій Леонов.

Дуже нелегкою виявилася ця справа, але вже така він людина - Віталій Семенович, якщо береться до діла то доводить його до кінця.

І ось здійснилася мрія – 29 травня 2016 року своїм потужним гудком приміський дизель – поїзд  № 6482 6483 «Кіндрашівська – Нова – Лантратівка - Кіндрашівська – Нова» сповістив жителів Білокуракинщини про відновлення свого маршруту.

Незважаючи на зливу на пероні його радо зустрічали члени  та прихильники Партії БПП «Солідарність»  Білокуракинщини, а також місцева преса.

Нагадаємо, що для запуска поїзда доставили рухомий склад через територію Росії. Були доставлені дизель- поїзди ДПЛ1 І ДТЛ1, які раніше обслуговували цей напрямок.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.


Інші статті рубрики

Найпопулярніші