Реєстрація

Операція "Імітація". Кому був вигідний замах на Плотницького?

Дмитро Снєгирьов

Співголова ГІ" Права Справа"

6 серпня, у Луганську на перехресті вулиць Карпінського і Ватутіна стався замах на главу самопроголошеної «ЛНР» Плотницького. За повідомленнями з місця подій двоє осіб, які супроводжували Плотницького у машині, госпіталізовано до місцевої обласної лікарні, а саму лікарню охороняють автоматники.

За інформацією аналітичного відділу ГІ «Права Справа», станом на 12 годину, підтверджувався лише факт посиленої охорони обласної лікарні, а не факт перебування на її території самого Плотницького. Так само не підтверджувався характер отриманих ним важких поранень.

http://ua.112.ua/…/zamakh-na-plotnytskoho-tse-vnutrishni-ro…

18 липня ц.р. аналітичний відділ ГІ "Права Справа" повідомив,що протистояння між лідером самопроголошеної «ЛНР» Плотницьким і «міністром» МДБ ЛНР Пасічником досягло свого апогею. МДБ ЛНР розглядається виключно силовий варіант вирішення проблеми, а саме:фізична ліквідація лідера протиборчої сторони.

За інформацією місцевих джерел ГІ «Права Справа» російськими кураторами було віддано наказ про посилення режиму охорони і збільшення кількості його охоронців. Особисту охорону лідера самопроголошеної «ЛНР» Плотницького здійснюють бійці російського загону спеціального призначення «Заслон» Служби зовнішньої розвідки РФ.

Після введеня посиленого режиму охорони глава «ЛНР» Плотницький завжди пересувався з декількома автомобілями супроводу. Втім, на місці вибуху і під час вибуху машин супроводу не було.

Відсутність машин супроводу на місці замаху говорить про те, що він фактично є імітований самим Плотницьким. Скоріше за все, російськими кураторами був реалізований луганський варіант турецьких подій. Тобто, замах на Плотницького буде використано для подальшого усунення з політичної арени лідера і очільника МДБ ЛНР Леоніда Пасічника, та інших політичних і військових супротивників Плотницького.

Замах на Плотницького треба розглядати як один з елементів війни за контроль над контрабандою ПММ, яка від декларативних заяв перейшла у фазу збройного протистояння. Найближчим часом ми побачимо продовження цієї війни у вигляді так званих відплатних акцій.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.


Інші статті рубрики

Найпопулярніші