Реєстрація

В РФ бази підготовки найманців готуються до випуску "курсантів", "іспити" складатимуть на Донбасі

Дмитро Снєгирьов

Співголова ГІ" Права Справа"

На території Ростовської області РФ створено і функціонують вербувальні пункти і тренувальні бази, в яких бойовики самопроголошених "республік" і так звані "добровольці" проходять спеціальну підготовку.

 

За інформацією аналітичного відділу ГІ"Права справа", на тренувальній базі, розташованій на території бази відпочинку "Полюс" за адресою: Ростов-на-Дону, вул. Лівобережна, 94/119, відбувся випуск "курсантів", які після складання відповідних "іспитів" поповнять лави бойовиків "ДНР" і "ЛНР".

Полігон, на якому "курсанти" проходять військовий вишкіл, знаходиться поблизу села Персіановський Октябрьского району Ростовської області.

Свого часу заступник голови СБУ Віктор Ягун повідомив, що Служба безпеки України має інформацію про наявність на території Росії центрів підготовки диверсійних груп для відправки їхніх випускників на Донбас.

За словами Ягуна, центри підготовки диверсійних груп бойовиків знаходяться в Пскові, Таганрозі, місті Шахти Ростовської області, селі Молькіно Краснодарського краю і в Московській області.

Вербування "добровольців" здійснюється на матеріальній основі. Тренувальні бази і вишкільні табори створено на базі Головного розвідуправління ЗС РФ.

Найближчим часом очікується прибуття з РФ на територію тимчасово окупованих районів Луганської і Донецької областей "курсантів" центрів підготовки диверсійних груп для складання "випускних іспитів" в умовах реальних бойових дій.

 

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.


Інші статті рубрики

Найпопулярніші