Реєстрація

Політик з Луганщини обурена оприлюдненням даних переселенців

Веригина

Ірина Верігіна обурена тим, що влада передала дані переселенців колекторам.

Про це лідер Луганської «Батьківщини» написала на своїй сторінці в мережі Facebook.

«Мінфін передав базу переселенців сумнівній колекторській компанії, що має зв'язки з РФ. У мене питання до Порошенко та Гройсмана, скільки можна знущатися над своїми громадянами, які попали в таке скрутне становище в результаті страшної війни, які стали ізгоями в своїй державі. Чому моїми персональними даними буде користуватися країна-агресор», - запитує політик.

Ірина Верігіна також висловила припущення, що персональні дані переселенців продали окупантам за певні гроші. А це вже свідчить про державну зраду.

«За декілька днів мені написали багато наших переселенців, які обурені такою ситуацією. Представники колекторської фірми телефонують їм, уточнюють їх персональні дані. І навіть, вже були дзвінки з погрозами, якщо люди не повернуться на окуповану територію, то у них заберуть майно. Держава кинула людей напризволяще, виживає хто як зможе», - пише «батьківщинівка».

На думку голови Луганського обласного партосередку, в державі потрібно розробляти та втілювати в життя програми реальної підтримки ВПО та їх дітей, пільгового кредитування на придбання житла. Замість того, щоб навпаки - створювати нестерпні умови, щоб люди поверталися назад на окуповану територію.

«А тим часом українські чиновники готові вирішувати проблеми біженців із Сирії. Можновладці, які займаються проблемами ВПО, ніколи не зрозуміють наші проблеми, бо вони не відчули їх особисто. У них це не болить і тому забувають, що саме вони повинні забезпечити гідне відношення до своїх громадян та захищати їх», - підкреслює Ірина Верігіна.

Зазначимо, що Ірина Костянтинівна сама є внутрішньою переселенкою, тому всі вищезазначені проблеми для неї є близькими та зрозумілими. Виїхавши з окупованої території вона всіляко займається захистом інтересів своїх земляків, що також вимушено залишили свої домівки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.


Інші статті рубрики

Найпопулярніші