Реєстрація

Українські військові розповіли як відсвяткували День Соборності та Єдності у Луганській обласній державній адміністрації

військові

20 січня 2017 року офіцери Об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва м. Сєвєродонецька прийняли участь в урочистих заходах з нагоди Дня Соборності України, які відбулися у Луганській обласній державній адміністрації. Збори відкривголова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

Перед урочистими заходами з нагоди Дня Злуки УНР та ЗУНР пройшла акція «Патріотичний смаколик». Виступаючи перед офіцерами ОЦ ЦВС м. Сєвєродонецька, начальником Кадетського корпусу полковником Валерієм Ємбаковим та курсантам Луганського обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії» Юрій Гарбуз наголосив на тому, що тема соборності  успіхів у навчанні, добра, миру та наголосив, що вони народжені в час незалежної України тому саме їм будувати майбутнє Батьківщини.

Після виступу Юрій Гарбуз подарував коровай та печиво курсантам Луганського обласного ліцею-інтернату та начальнику Об’єднаного центру цивільно-військового співробітництва м. Сєверодонецька полковнику Олегові Фурсу для передачі дітям «сірої зони».

Виступаючи на урочистих зборах начальник ОЦ ЦВС м. Сєверодонецька полковник Олег Фурс щиро привітав присутніх зі святом Соборності та побажав усім миру, міцного здоров’я, щастя, добра, злагоди і віри у гідне майбутнє Луганщини та України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.


Інші статті рубрики

Найпопулярніші