Реєстрація

Програма розвитку ООН запрошує підприємців на CXID-EКСПО 2017

Лого

Програма розвитку ООН запрошує підприємців на CXID-EКСПО 2017

23-24 березня у Сєвєродонецьку відбудеться CXID-EКСПО 2017 – нова ініціатива з підтримки малого та середнього бізнесу в Донецькій та Луганській областях, яка впроваджується ПРООН за фінансової підтримки Посольства Великобританії в Україні.

CXID-EКСПО 2017 – це комплекс заходів для власників бізнесу, представників бізнес-інфраструктури, міжнародних організацій, місцевих та загальнонаціональних органів влади, спрямованих на розвиток підприємницької діяльності в Луганській області.

Основними проблемами, з якими зіштовхується малий та середній бізнес Луганської області, є пошкодження інфраструктурних об'єктів внаслідок конфлікту в регіоні, складна логістика та втрата традиційних ринків збуту. CXID-EКСПО 2017 направлений на посилення ділової активності малого та середнього бізнесу в області, створення нових економічних можливостей та пошук перспектив розвитку власної справи.

CXID-EКСПО 2017 запрошує керівників і власників малого та середнього бізнесу з різних галузей для пошуку ділових партнерів, клієнтів і встановлення нових комерційних відносин. На панельних дискусіях і презентаціях учасники дізнаються про історії успіху в бізнесі, інноваційні технології та відкриють для себе нову продукцію місцевих підприємств.

На заході відбудуться майстер-класи від експертів, які корисні для розвитку бізнесу. Серед запрошених спікерів:

  • Ігор Адашевський, президент Adashevsky Consulting Group. Власник трьох бізнесів (тренінгова компанія, сувенірна продукція, рекламна агенція «Потік клієнтів»). 
  • Владлєн Сисун, координатор проекту ПРООН «Зміцнення бізнес-об’єднань малих та середніх підприємств». 
  • Олег Мирошніченко, тренер/консультант із питань експорту на європейські та міжнародні ринки. Консультує компанії по експорту, зокрема на ринки ЄС. 
  • Дмитро Софина, ІТ-підприємець. Співзасновник та директор ІТ компанії Addeesoft. Засновник та власник WINDIM24 – компанії та сервісу автоматизації ЖКГ послуг.
  • Олександр Смирнов, керівник сертифікаційного підрозділу МНС Груп. Компанія є лідером альтернативної енергетики на українському ринку.
  • Ольга Логвиновська, співкоординаторка “Майстерні Спільнокошту", редакторка та модераторка проектів Спільнокошту, лекторка.

Провідні бізнес-експерти та представники міжнародних організацій розкажуть про програми, послуги та ресурси для підприємців у регіоні. Відомі товаровиробники проведуть майстер-класи і навчать створенню якісного продукту своїми руками. Гості CXID-EКСПО 2017 дізнаються про історії успіху підприємців, які отримали грант від ПРООН, що дозволив започаткувати власний бізнес та успішно його розвивати. Також кожен відвідувач матиме можливість взяти участь у розіграші призів від виробників, організаторів та партнерів.

Партнерами CXID-EКСПО 2017 є Луганська обласна державна адміністрація, Луганська торгово-промислова палата та Агенція регіонального розвитку Луганської області.

23-24 березня 2017 р., Сєвєродонецьк, вул. Маяковського, 28 (Льодовий палац спорту). Деталі та програма: www.eastexpo.lg.ua

Ініціатива реалізується Програмою відновлення і налагодження миру ПРООН за фінансової підтримки Посольства Великої Британії в Україні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.


Інші статті рубрики

Найпопулярніші