Реєстрація

«Снайперська війна» наберає обертів

Дмитро Снєгирьов

Співголова ГІ" Права Справа"

5 травня аналітичний відділ ГІ «Права Справа» оприлюднив інформацію, що на території окупованих районів Донецької області , а саме: на Макіївському тактичному полігоні проходять тактико-спеціальні навчання снайперських груп бойовиків. За інформацією з місця подій, інструкторами бойовиків виступають бійці спецпідрозділу з РФ «Сатурн».

6 травня офіційні структури так званої «ЛНР» підтвердили інформацію аналітичного відділу ГІ «Права Справа», повідомивши про те, що 5 травня 2017 роки команда «генеральної прокуратури ЛНР», в складі співробітників відділу фізичного захисту, брала участь у навчаннях та змаганнях по тактичній стрільбі, які проходили на Макіївському тактичному полігоні.

У навчаннях і змаганні взяли участь чотири команди від Міністерства внутрішніх справ «ЛНР», команда від прокуратури «ЛНР» і сім команд від силових відомств так званої «ДНР».

В ході навчань бойовики відпрацьовували свої дії у вправах пов"язаних зі специфікою бойової роботи снайпера.

Так, наприклад, одна з вправ-робота снайперської пари на дистанції приблизно 300 м. За командою інструктора снайперська пара висувається до вогневого рубежу, попередньо долаючи відстань в один кілометр по пересіченій місцевості. Досягнувши вогневого рубежу стрілки самостійно визначають ціль і дистанцію. Вогонь веде тільки один стрілок. Інший стрілок веде спостереження.

Крім того, відпрацьовувалася робота пари на дистанції 200 метрів. Вправа на ций дистанції виконувалася з положення сидячи -сідниці на землі. У вправі на дистанції 150 присутня обов'язкова умова: зброя повинна лежити на лівій стороні ложі на упорі.

У чотирьох вправах, пов'язаних з виконанням різних складних тактичних і бойових завдань, команда «генеральної прокуратури ЛНР» в загальному заліку зайняла перше місце.

Як повідомлялося раніше, бойовики готуються до «зеленки» і до активізації військового протистояння. Набирає обертів «снайперська війна» із застосуванням як окремих снайперів, так і спеціально підготовлених снайперських груп.

За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ « Права Справа», співробітниками «МДБ ЛНР» здійснюються оперативні заходи щодо виявлення каналу витоку інформації щодо місця і специфіки проведення тактико-спеціальних навчань бойовиків.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.


Інші статті рубрики

Найпопулярніші