Реєстрація

В Рубіжному відбудеться публічна лекція на тему: «Громадяни проти ям. Як змінити стан доріг?»

У середу, 20 вересня, в Рубіжному відбудеться публічна лекція на тему: «Громадяни проти ям. Як змінити стан доріг?». Під час заходу також буде представлена концепція клубу “Ефективне місто”.

Спікери:
Валентин Краснопьоров - координатор  руху “Сильні громади”;

Марія Бубнова - активіст, ініціатор успішного вирішення проблеми неякісних доріг у м. Маріуполь;

Євген Ільченко – координатор руху «Сильні громади» у м.Рубіжне.

Це одна з лекцій в рамках реалізації проекту “Ефективне місто” за ініціативи руху “Сильні громади” ГО “Центр UA” та ГО “Студена”.

Вирішення проблеми неякісних доріг тісно пов’язано із контролем з боку активних громадян за виконанням ремонтних робіт. Приклади Лиману, Маріуполя та Часів Яру чітко показують, що після того, як активісти звертають увагу на проблему, її починають вирішувати.

Марія Бубнова, яка була ініціатором успішної кампанії із вирішення проблеми неякісних доріг у своєму місті, представить успішний досвід дієвого розв’язання цієї проблеми на прикладі Маріуполя, Лиману та Часів Яру, для впровадження успішних практик у Рубіжному.

Крім того, координатор руху “Сильні громади” Валентин Краснопьоров під час лекції представить проект “Ефективне місто”, а також створення однойменного клубу. 

До кінця року клуб “Ефективне місто” працюватиме у Рубіжному над розробкою концепції вирішення проблеми неякісних доріг у місті.

Проект реалізовується в рамках Ініціативи зміцнення громадської довіри (UCBI), за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). 

Час проведення: 14.00 – 16.00

Місце проведення: Платформа ініціатив "Громадський Дім", вул.Менделєєва, 61

До участі запрошуємо громадських активістів, представників громадських організацій, місцевих осередків політичних партій, представників засобів масової інформації, органів державної влади та місцевого самоврядування.
Додаткова інформація:
063-742-58-50 – Євген Ільченко
gromady@rub.org.ua

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.


Інші статті рубрики

Найпопулярніші