Реєстрація

Джинси в жіночому гардеробі

женские джинсы

Творці перших джинсів не могли передбачити, що цей предмет одягу стане таким популярним. Сьогодні джинси є в кожному гардеробі, адже дуже зручні й універсальні. У модних колекціях, наприклад в цій https://bolf.ua/ukr_m_Жіночий-одяг_Джинси-2797.html представлені джинси, виконані в різних стилях - для всіх випадків, ви легко зможете підібрати суворі, ділові, або бойфренди, або з прикрасами для веселої вечірки. Обирайте джинси, які зможуть підкреслити переваги вашої фігури. З чим носити різні моделі джинсів? - широкий вибір різних моделей жіночого та чоловічого одягу ви знайдете в магазині на сайті https://bolf.ua/main-ukr.html.

Модні фасони джинсів

У джинсів є цікава перевага - це можливість приховати недоліки фігури, а для цього потрібно вибрати відповідний фасон.

Популярна модель скінні - вузькі обтягуючі джинси - підкреслять ваші стрункі ніжки. Прекрасно виглядають в ансамблі з просторою тунікою, гармонують з прямим піджаком, стильний образ доповнить сумочка середнього розміру.

У моду повернулися моделі з кльошем від коліна і від стегна. Джинси-кльош допоможуть пишним дівчатам скорегувати фігуру. З блузою вільного крою, джинси-кльош допоможуть вам створити образ романтичної дівчини.

До вільних джинсів-бойфрендів краще підійдуть обтягуючі маєчки та футболки.

Якщо ви хочете, щоб ніжки здавалися довшими, для вас підійдуть джинси з високою лінією талії.

Класичні стрейчеві джинси підійдуть дівчатам з будь-якою фігурою, як пишним, так і худишкам. У них ви прекрасно будете виглядати в офісі, до них підійде жакет класичного стилю.

Які джинси купувати у сезоні 2017-2018?

Останні тенденції моди пропонують нам джинси з різними накладними малюнками, з мереживом, з вставками з інших матеріалів. Розшиті стразами джинси, прикрашені вишивкою та аплікаціями, подарують вам заряд позитивних емоцій.

У модних джинсах ви можете піти не тільки на прогулянку чи вечірку, сучасна мода припускає носити джинси на урочисті зустрічі, ділові переговори і в офіс. У величезному асортименті джинсових штанів ви зможете підібрати для себе модель, яка підійде вам і по фігурі і за смаком.

Вибираючи джинси, пам'ятайте - будь-яка модель подарує вам комфорт і красу. Сьогодні без такого зручного одягу неможливо собі уявити жоден гардероб, тому, якщо ви ще не встигли купити собі модну новинку, то поспішіть придбати в хорошому інтернет-магазині.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.


Інші статті рубрики

Найпопулярніші