Реєстрація

Переваги аутсорсингу

web программирование

Сьогодні все більше набувають популярності послуги аутсорсингових компаній. Давайте розберемося, як це працює і в чому переваги аутсорсингу. Аутсорсингові компанії надають співробітників для виконання робіт, наприклад, замість хворого співробітника, або для одноразових робіт. У нашій країні набирає популярність IT-аутсорсинг - Outsource Web Development.

Різні види аутсорсингу обумовлені тими функціями, які фірма передає іншій організації. Аутсорсинг може бути частковим або повним. При частковому аутсорсингу на залучених працівників покладається певна частина функцій. У разі, коли залучений працівник взяв для виконання весь обсяг роботи по відділу, аутсорсинг називають повним.

Аутсорсингові компанії надають послуги в таких сферах:

• IT-розробки - включають в себе створення та обслуговування сайтів, адміністрування, створення ПО за індивідуальним замовленням, веб-програмування.

• Виробництво - деякі виробничі функції переходять до третьої сторони, наприклад, поширення реклами.

• Бізнес - залучення вузьких фахівців (юрист, економіст) на короткий термін.

У чому переваги аутсорсингу?

Важливим плюсом аутсорсингу для підприємства є економія фінансів. За рахунок зменшення власного штату економія коштів може досягати 20%.

Завдяки послуг аутсорсинга, підприємство не несе витрат при раптової хвороби співробітника.

Знижується податкове навантаження на фірму.

Максимальні зусилля будуть спрямовані на досягнення результату, а робота буде виконана кваліфікованими фахівцями.

Фірма, яка вирішила зайнятися новим видом діяльності, може легко почати, що не набираючи великий штат співробітників, а скориставшись послугами аутсорсингової компанії.

При роботі з аутсорсинговими компаніями є деякі тонкощі.

Користуючись послугами сторонньої організації, фірма стає залежною від неї. Можливе порушення комерційної таємниці. Людський фактор - наскільки злагоджено зможе працювати колектив з новими тимчасовими співробітниками.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.


Інші статті рубрики

Найпопулярніші