Реєстрація

Активістам Луганщини розкажуть про кращі практики бюджетування

У п’ятницю, 20 жовтня, в Рубіжному відбудеться семінар-практикум «Кращі практики впровадження бюджетних регламентів та бюджетів участі в українських містах: досвід для Лисичанська та Рубіжного» в рамках проекту «Бюджети Лисичанська та Рубіжного: прозорість, підзвітність та громадська участь».

Спікери:
Валентин Краснопьоров – координатор  руху «Сильні громади»;
Євген Ільченко – керівник проекту «Бюджети Лисичанська та Рубіжного: прозорість, підзвітність та громадська участь»;
Павло Федик – експерт з методології бюджетування, кандидат економічних наук, викладач і бізнес-тренер, публіцист та місцевий експерт проекту «Бюджети Лисичанська та Рубіжного: прозорість, підзвітність та громадська участь».

Закритість бюджетного процесу – це спільна проблема майже всіх міст України. Тому, для її вирішення необхідно брати кращі інструменти, впроваджені в інших містах країни. Підчас семінару координатор руху «Сильні громади» Валентин Краснопьоров представить результати дослідження у містах Луганської та Донецької областей, а також розповість про кращі практики впровадження інструментів взаємодії громади та місцевого самоврядування у сфері бюджетування.

Час проведення: 11.00 – 15.00
Місце проведення: Платформа ініціатив “Громадський Дім”.

До участі запрошуємо депутатів місцевих рад, представників фінансових управлінь міськрад, громадських активістів, представників громадських організацій, місцевих осередків політичних партій, представників засобів масової інформації.

Додаткова інформація:
063-742-58-50 – Євген Ільченко
gosolydarnist@gmail.com


Проект «Бюджети Лисичанська та Рубіжного: прозорість, підзвітність та громадська участь» реалізується Громадською організацією «Луганська обласна організація «Солідарність» в рамках програми «Публічні бюджети від А до Я: інформування, активізація та залучення громадянського суспільства», що виконується Фондом Східна Європа у партнерстві з Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.


Інші статті рубрики

Найпопулярніші