Реєстрація

На Луганщині стартує ініціатива «Вікенд необмежених можливостей» до Міжнародного дня інвалідів

Цей захід відбудеться з 1 по 3 грудня в Україні стартує ініціатива до Міжнародного дня інвалідів, який започаткований агенціями Організації Об’єднаних Націй в Україні спільно з Національною Асамблеєю людей з інвалідністю України та рухом «ТАК МАЄ БУТИ».

Мета заходу – привернення уваги до прав людей з інвалідністю, які порушуються внаслідок недоступних для них послуг та середовища та заради усвідомлення широким загалом актуальності цього питання.

За словами керівництва Луганського обласного центру соціокультурної адаптації молоді з обмеженими фізичними можливостями, захід відбуватиметься у формі флешмобу.

До речі, установа робить власні заклади та послуги доступнішими (тактильні таблички, контрастні маркування сходів та скляних дверей, меню крупнішим шрифтом та шрифтом Брайля тощо).

Організатори сподіваються, що до такої важливої соціально-відповідальної ініціативи долучаться небайдужі бізнесмени, які візьмуть участь у побудові суспільства, у якому буде комфортно всім.

Директор Луганського обласного центру соціокультурної адаптації молоді з обмеженими фізичними можливостями Тетяна Баранцова підкреслила, що всім бажаючим долучитися буде надано необхідну підтримку та допомогу (консультації щодо можливих сценаріїв участі та активацій, корисні контакти та поради щодо покращення доступності закладу та його послуг, брендування та додаткові матеріали проекту, тощо).

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: +38063 282 4410, або на e-mail: opportunities.weekend@gmail.com.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.


Інші статті рубрики

Найпопулярніші