Реєстрація

Селища Сватівщини матимуть власні інтерактивні комплекти комп’ютерної техніки

До Новорічних свят школярі сіл Коржове, Містки, Гончарівка та Нижня Дуванка що у Сватівському районі, отримали подарунки. Відтепер місцеві навчальні заклади матимуть власні інтерактивні комплекти комп’ютерної техніки, а юні містківчани та гончарівці їздитимуть до школи на нових автобусах.
 
Про це повідомляє телеканал "ЛОТ"
 
Школа у селі Коржове — побудова на у сімдесятих роках минулого століття. Цьогоріч з державного бюджету виділили близько чотирьохсот тисяч гривень на заміну вікон у закладі. Нині тут навчається півсотні школярів та п’ятнадцять вихованців групи дитячого садочка. Сьогодні діти отримали інтерактивний комплект для навчання вартістю понад сто тисяч гривень.
 
Таку ж техніку керівники району передають і школярам сусіднього села Містки. А ще відсьогодні місцева малеча їздитиме до школи на новому автобусі.
 
У Гончарівці відкривають після капітального ремонту другу групу дитячого садочка «Ромашка». Понад двадцяти років через брак коштів це зробити не вдавалося. Цьогоріч близько восьми місяців тут тривали ремонтні роботи. Спільними зусиллями міжнародної програми «Юнісеф», обласного та місцевих бюджетів вдалось освоїти більше двох мільйонів гривень. До другої групи тепер ходитимуть двадцять маленьких гончарівців.
 
А ще до новорічних свят двоє юних жителів Гончарівки, які позбавлені батьківського піклування, за гроші з держбюджету отримали ключі від власних будинків.
 
Також цьогоріч для місцевого табору оздоровлення та відпочинку «Гончарівський» купили воєнізовану смугу перешкод та відновили  освітлення місцевого спорткомплексу.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.


Інші статті рубрики

Найпопулярніші