Реєстрація

На Луганщині запроваджують інноваційне вуличне освітлення

Департаментом Державної архітектурно-будівельної інспекції у Луганській області зареєстровано дозвільні та погоджувальні документи про початок будівельних робіт на низці об’єктів соціальної інфраструктури. Зокрема, в Старобільському та Сватівському районах.

Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Так, у селі Лиман Старобільського району розпочинається капітальний ремонт дошкільного навчального закладу на вул. Пізника, 1-б. Роботи з оновлення приміщень загальною площею 321 м² здійснюватимуться на замовлення Лиманівської сільської ради.

У той же час, у селі Коломийчиха Сватівського району з’явиться інноваційне енергоефективне вуличне освітлення. За проектом буде встановлено 11 нових опор та світодіодних ліхтарів, що в роботі використовують енергію сонця. Замовником робіт є ГО «Коломийчиське сузір’я».

Крім того, посадовими особами ДАБІ на Луганщині зареєстровано декларацію про готовність до експлуатації приміщень сільськогосподарського призначення в смт Троїцьке. Там на вул. Ліхачова, 37-в завершено реконструкцію частини будівлі ангару з прибудовою, адміністративно-побутовими приміщеннями та майстернею загальною площею 338,4 м². Замовником робіт є ТОВ сільськогосподарське підприємство «Нібулон».

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.


Інші статті рубрики

Найпопулярніші