Реєстрація

Між Луганщиною та Львівщиною провели телеміст

Телеміст
Олександр Ганущин, голова Львівської обласної ради, та Юрій Гарбуз, голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації, провели телеміст завдяки каналам "Перший Західний" та "UA Донбас" й розповіли про співпрацю між регіонами.
 
Ганущин підкреслив, що дуже вдячний Міністерству освіти за підтримку у проведенні освітніх обмінів між 15-ма школами Львівщини та Луганщини. "Переконаний, що саме через безпосереднє спілкування між людьми нам вдасться здолати штучно нав’язані бар’єри та продемонструвати, що ми - одна країна від Сходу до Заходу", - додав він.
 
Представники Луганщини та Львівщини висловилися щодо співпраці між освітянами, творчими колективами, представниками ЗМІ та спеціалістами в галузі охорони здоров'я.
 
"Треба показати світу, що у нас є ще і медійна єдність, тобто спільний продукт. Наприклад, ми чекаємо не тільки тих журналістів з Львівщини, які знаходяться навколо адміністрації, а й тих, які мають особисті погляди. Вони повинні доносити тут, що ми - одна сім'я. Це дуже важливо", - відмітив Гарбуз.

 
Автор Юлія Кіян
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.


Інші статті рубрики

Найпопулярніші