Реєстрація

Штаб: Ситуація на Донбасі стає напруженішою

Упродовж минулої доби обстріли зі сторони бойовиків стали більш інтенсивними та збільшилася їх кількість. Ворог продовжив порушувати режим тиші, застосовуючи заборонене озброєння. Ввечері провокації тільки посилилися.
 
Про це на своїй сторінці в Фейсбук повідомив прес-центр штабу АТО, передає "Трибун".
 
Так, на Луганському напрямку, у вечірній час, центром обстрілів стала Світлодарська дуга, де противник відкривав вогонь по позиціям українських захисників з артилерійських установок калібру 122-мм. Також були обстріляні опорні пункти навколо Луганського та Троїцького. У районі Кримського ворог вів вогонь із мінометів різних калібрів та гранатометів, а біля Новгородського – з 82-мм мінометів та легкого піхотного озброєння.
 
Також відомо, що на Донецькому напрямку ввечері спостерігалася тиша, однак удень російсько-окупаційні війська близько години вели вогонь із озброєння танка, гранатометів різних видів та великокаліберних кулеметів поблизу Пісків. Також були обстріляні українські позиції неподалік Широкиного.
 
До того ж, у штабі повідомили, що протягом минулої доби зафіксовано черговий факт присутності російського озброєння на Донбасі. Підрозділом ППО було збито безпілотний літальний апарат російського виробництва «Орлан-10». 
 
Загалом, упродовж минулої доби зафіксовано 17 прицільних обстрілів зі сторони бойовиків.
 
У результаті ворожих обстрілів один український військовий отримав бойове травмування. Він був оперативно відправлений до медичної установи і зараз знаходиться в задовільному стані.
 
Автор Юлія Кіян
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.


Інші статті рубрики

Найпопулярніші