Реєстрація

Бюджетний регламент міста Рубіжного підтримують депутати та громадськість

Євген Ільченко

Директор Агенції регіонального розвитку Луганської області, Голова ГО "ЛООС", Координатор проєкту "На лінії зіткнення" в Луганській області

25 січня у місті Рубіжне відбувся круглий стіл «Бюджетний регламент міста Рубіжного: на шляху підвищення прозорості публічних фінансів». Захід проводився в рамках проекту «Бюджети Лисичанська та Рубіжного: прозорість, підзвітність та громадська участь».

Основними цілями круглому столу були презентація та погодження проекту Бюджетного регламенту м. Рубіжне, що був оприлюднений та пройшов обговорення протягом вересня-грудня 2017 року, перед його поданням до міської ради.
За результатами круглого столу була составлена наступна резолюція:

підтримати звернення до міського голови щодо оприлюднення проекту Бюджетного регламенту на сайті міської ради, як проект рішення, та створення робочої групи для його доопрацювання чи включення частини його положень до проекту Бюджетного регламенту, розробленого спеціалістами виконавчих органів ради.

Резолюцію підтримали депутати декількох фракцій Рубіжанської міської ради та громадські організації міста. Тому, заручившись підтримкою депутатів Рубіжанської міської ради, команда проекту «Бюджети Лисичанська та Рубіжного: прозорість, підзвітність та громадська участь» повторно звернулась до міського голови Сергія Хортіва с пропозицією щодо оприлюднення проекту Бюджетного регламенту на сайті міської ради, як проект рішення, та створення робочої групи для його доопрацювання чи включення частини його положень до проекту Бюджетного регламенту, розробленого спеціалістами виконавчих органів ради.


Проект виконується в рамках програми «Публічні бюджети від А до Я: інформування, активізація та залучення громадянського суспільства», що виконується Фондом Східна Європа у партнерстві з Фундацією польсько-української співпраці ПАУСІ за фінансової підтримки Європейського Союзу.
Точка зору, відображена у цій публікації , є винятковою відповідальністю ГО “ЛОО “Солідарність” і може не співпадати з точкою зору Фонду Східна Європа, ПАУСІ і/або Європейського Союзу.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.


Інші статті рубрики

Найпопулярніші