Реєстрація

Підсумки доби на Донбасі

Бойовики продовжують порушувати режим припинення вогню, суворо порушуючи Мінські домовленності. За добу зафіксовано 54 обстріли українських позицій.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"На Донецькому напрямку із забороненої 122 мм артилерії противник вів вогонь по наших позиціях в Широкиному, а з 120 та 82 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та озброєння БМП - по укріпленнях поблизу Павлополя та Гнутового. Також 82 мм міномети ворог застосував поблизу Водяного та Пісків. З гранатометів різних систем обстріляні захисники Авдіївки, Новотроїцького, Опитного, Кам’янки, Широкиного, Талаківки та Пісків. Крім цього, вогонь з великокаліберних кулеметів вівся по наших укріпленнях неподалік Мар’їнки, а зі стрілецької зброї - в районі Шахти Бутівка та Новомихайлівки.
На Луганському напрямку з 82 мм мінометів та великокаліберних кулеметів окупанти обстріляли наші позиції поблизу Катеринівки. Також гранатомети та великокаліберні кулемети противник застосував по захисниках населеного пункту Щастя", - йдеться в повідомленні.

Також зазначено, що через ворожі обстріли жоден український військовий не постраждав.

 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.


Інші статті рубрики

Найпопулярніші