Реєстрація

Я буду триматися за цю землю стільки, скільки вистачить сил

Дмитро Снєгирьов

Співголова ГІ" Права Справа"

"Я вважаю за краще жити тут в умовах нескінченної війни, ніж бути частиною єврейського народу, нескінченно кочуючого по різних країнах. Будь-який компроміс наближає наш кінець, як нації. Оскільки я не збираюся розповідати своїм онукам про державу Ізраїль, як про тимчасовий епізод двадцятого сторіччя в тисячоліттях поневірянь, я маю намір триматися за цю землю, скільки вистачить сил ". Йонатан Нетаньяху.

Я маю намір триматися за цю землю і жити в умовах нескінченної війни. Це і є справжній націоналізм і розуміння того, що таке Незалежність. Не декларована, бутафорська, проголошена з метою збереження існуючого панування партійної номенклатури, яка лише поміняла кольори прапору і назву партії. Це слова воїна, який загинув захищаючи зі зброєю в руках свій народ. Блискавична операція в аеропорту Ентеббе чітко засвідчила намір крихітної держави захищати своїх співвітчизників у будь -якому місці земної кулі.

Бійці елітного підрозділу "Сайерет Маткаль", а не дипломати МЗС з купою грошей, звільняли заручників зі смертельної пастки.

Як свідчить історичний досвід, саме від жменьки воїнів залежить доля всієї нації і саме вони повинні прийняти єдино вірне рішення. Їм немає кого запитати, немає до кого звернутися, командир на полі бою сам вирішує результат бою.

У нас є армія, але немає верховного головнокомандувача, який взяв би на себе персональну відповідальність і вирішив результат бою. Без залізної волі командира результат війни може бути лише один-поразка.

Я не звик програвати. Ця моя земля. По праву народження, по праву крові, по праву господаря.

Будь-який компроміс наближає наш кінець, як нації. Я не збираюся розповідати своїм онукам про державу Україна як про тимчасовий епізод в тисячоліттях поневірянь мого народу. Я маю намір триматися за цю землю, скільки вистачить сил.

Редакция сайта не несет ответственности за содержание блогов. Мнение редакции может отличаться от авторского.

 
 

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.


Інші статті рубрики

Найпопулярніші