Реєстрація

У найвіддаленіші громади на сході України передали чотири мобільні центри

У найвіддаленіші громади на сході України передали чотири мобільні центри

01 жовтня в рамках стратегічного партнерства та співпраці з #UNRPP взяв участь у церемонії передачі 4 мобільних ЦНАПів громадам Луганської та Донецької областей за фінансової підтримки Уряду Канади, яка відбулась у м. Краматорськ.

Мобільні ЦНАПи будуть працювати у віддалених населених пунктах вздовж лінії розмежування, а саме: у Станично-Луганському та Попаснянському районах.

Вони надаватимуть послуги різного характеру мешканцям Луганщини, зокрема, людям з інвалідністю.

Постійна представниця ПРООН в Україні Дафіна Ґерчева зазначила, що мобільні центри на сході України допоможуть найуразливішим верствам населення, які живуть у найвіддаленіших куточках громад, отримувати важливі адміністративні та соціальні послуги.

Голова Відділу міжнародного розвитку Посольства Канади в Україні Ашлі Малруні наголосила, що Канада – надійний друг та партнер України.

Подякував міжнародним партнерам за всебічну підтримку Луганщини у цей складний часі. «Допомогу потрібно надавати тим, хто її найбільше потребує».

Окрім того, відбулась передача обладнання для надання соціальних сервісів Біловодській ОТГ, що включає в себе соціальну швейну майстерню, центр комп’ютерної грамотності для літніх людей, обладнання для створення виїзного робочого місця перукаря та обладнання для медико-санітарного працівника.

Додатково, в рамках боротьби із пандемією COVID-19, було передано 7500 захисних респіраторів Луганській обласній клінічній лікарні.

Дякуємо міжнародним партнерам за допомогу!

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.


Інші статті рубрики

Найпопулярніші