Реєстрація

Дискусія-тренінг «European projects lab for NGOs» від Представництва ЄС для громадських організацій Сєвєродонецька та Луганської області

Дискусія-тренінг

6 червня о 14:00 у Сєвєродонецьку Представництво Європейського Союзу в Україні запрошує на обговорення реалізованих проектів ЄС та ідей для конкурсних заявок. Неурядові організації зможуть отримати експертні рекомендації щодо своїх проектних ініціатив, а також взяти участь в Антитренінгу «Як не отримати грант від донора».

Що? Дискусія-тренінг «European projects lab for NGOs

Коли? 6 червня (четвер), 14:00 – 17:00

Де? м. Сєвєродонецьк, Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля, вул. Донецька, 43, навчальний корпус, ауд. 101, 1-й поверх.

Для кого? Представники громадських організацій, що займаються утвердженням європейських цінностей, мають досвід співпраці з проектами Євросоюзу та зацікавлені в продовженні такої співпраці, або ж такі, що розглядають можливість розпочати таку діяльність.

Відібрані учасники заходу зможуть презентувати власні проекти, які отримали грантову підтримку від ЄС, або поділитися своїми ідеями для грантових заявок. Також представники громадських організацій отримають експертну оцінку представлених проектних ініціатив.

Крім цього, буде проведено Антитренінг «Як НЕ отримати грант від донора». На ньому представники неурядових організацій в режимі реверсивного мозкового штурму дізнаються, що саме не варто робити, аби отримати грантову підтримку від ЄС.

Тренер: Денис Ткачов, експерт з розробки та подання грантових заявок, експерт ініціативи Представництва ЄС Team Europe (Харків).

Подія на Facebook: https://www.facebook.com/events/814626348920323/

Як взяти участь? Заповніть електронну заявку http://bit.ly/NGOs-training2019

Окремо будуть відібрані учасники, які матимуть змогу презентувати власні проекти.

Результати відбору будуть оголошені 3 червня.

Участь у дискусії-тренінгу безкоштовна!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.


Інші статті рубрики

Найпопулярніші