Реєстрація

Фігурки Roblox: коли віртуальність оживає

Фігурки Roblox

Якщо ваша дитина знайома із популярною нині комп’ютерною грою Roblox (Роблокс), значить, найкращим подарунком для неї стануть фігурки персонажів віртуальної реальності. Зібрати їх у колекцію – це мрія майже кожного маленького непосиди, який хоча б раз доторкнувся до захопливого кубічного світу. Майнкрафт давно відійшов на другий план, бо тепер дитячий світ заповнений героями Роблокс. І придбати їх в іграшковому втіленні – це першочергове завдання для усіх люблячих батьків.

Коли роботи наступають

Що являють собою фігурки Роблокс? Це персонажі, яких створили самі гравці по всьому світу. Звичайно, не всім фанатам гри пощастило побачити свого героя у реальності, але виробник намагався зібрати найяскравіших та найефектніших кубічних чоловічків.

Ігри Роблокс – це, по суті, віртуальний конструктор, який кожен гравець використовує на свій лад. Завдяки йому створюється особливий світ з унікальними жителями, у яких є різноманітні можливості та завдання.

Кожна реальна фігурка Роблокс складається із деталей, які можна відокремлювати і компонувати із іншими персонажами. При цьому, вона також містить особливий код, який у комп’ютерній грі допомагає здобути ексклюзивний аксесуар. Таким чином, кожна фігурка є неймовірно бажаною для того, хто захоплюється створенням захопливого віртуального світу.

Як обрати персонажа Роблокс?

Сьогодні вже випущено три ліцензійні серії Роблокс. Перша складалася із 40 фігурок, які за короткий час стали неймовірно популярними серед дітей. До неї входили такі відомі персонажі як Builderman, Mr. Bling Bling, Circuit Breaker та інші.

Друга серія з’явилась у інтернет-продажу вже за півроку. Вона також складалася із 40 фігурок, що втілювали відомих персонажів. Її затребуваність була ще більшою, ніж попередньої.

І ще через три місяці світ побачила третя колекція, що була названа ексклюзивною, адже вона реалізувалася тільки у мережі Walmart. Чи чекати нам четвертої серії – питання відкрите. Та зважаючи на колосальну популярність цих іграшок, напевне, що так.

Сьогодні в Україні можна придбати фігурки Роблокс із перших двох серій, таким чином, маючи вибір між 80 персонажами. Для кожної дитини кожен пакунок із колекційним кубічним героєм – це справжнє свято і ціла хвиля позитивних емоцій. То ж обов’язково порадуйте свого маленького непосиду таким дарунком. Він точно буде вам безмежно вдячний!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.


Інші статті рубрики

Найпопулярніші