Реєстрація

Купуй автомобіль легко, плати потім: розстрочка або кредит

Минюст подарит 23 автомобиля: условия

Автомобіль є одним з обов'язкових атрибутів життя сучасної людини. Добре тим, у кого є можливість прийти в автосалон, викласти необхідну суму та придбати ту машину, яка сподобалася. А якщо немає необхідної матеріальної бази для того, щоб купити заповітну машину? В цьому випадку оптимальним рішенням буде покупка автомобіля в кредит або в розстрочку.

Якщо говорити коротко, авто в розстрочку – це вид безвідсоткового договору, на будь-яку покупку в даному випадку – автомобіля, в авто магазинах, автосалонах, які уклали законний договір з банком.

Яка перевага авто в розстрочку в порівнянні з кредитом?

Ваша щомісячна виплата платежів по розстрочці цілком і повністю піде на її погашення. Дана програма дає можливість оплачувати вартість купленого автомобіля начебто як без сплати відсотків, як про це заявляють авто магазини. Коротко кажучи: при розстрочці ви платити відсотки не будете!

При оформленні договору купівлі-продажу авто в розстрочку в ньому зазначаються:

  • технічна інформація про транспортний засіб (марка, модель, VIN-код, Рік випуску, тип кузова, двигуна, дані техпаспорта: серія, номер);
  • повна вартість авто і сума, складова перший внесок;
  • дата, до якої повинна бути виплачена вся сума;
  • графік виплати грошей: дати і конкретні суми (часто оформляється у формі таблички);
  • форма внесення платежів: готівкою (кожного разу пишеться розписка про отримання коштів) або на банківський рахунок (надаються квитанції);
  • умови нарахування пені та її розміру при простроченнях платежу, а також повернення машини і розірвання договору в разі відсутності у покупця грошей для виплати позики.

У договір купівлі-продажу також включаються ситуації, які можуть вплинути на сторони договору, графік або розмір виплат і т.д. наприклад, випадки, коли покупець може відмовитися від внесення грошей, що може виступити приводом для розірвання договору та повернення машини колишньому власнику. Щоб не виникало зайвих проблем, на нового власника варто оформити поліс автострахування. Це захистить від фінансових втрат у разі ДТП або інших неприємних ситуацій. Всі умови повинні відповідати нормам законодавства, інакше угоду можуть при оскарженні визнати недійсною.

Чи реально купити авто в розстрочку в Україні?

Сьогодні купити автомобіль в розстрочку в Україні, доступно, але не у всіх містах. Обов'язково вноситься перший внесок, тобто певний відсоток. Зазвичай це щось близько четвертої частини від вартості авто. Розстрочка при покупці авто дається позичальникові на певний термін.

Суть покупки в розстрочку

Покупка авто в розстрочку означає, що сума, яка є вартістю товару, виплачується покупцем не одноразово, а по частинах. Купити автомобіль в розстрочку можна як у випадку з новим авто в дилерському центрі, так і з підтриманим автомобілем в спеціалізуються на таких машинах автосалонах.

Купівля в розстрочку вимагає наявності та надання певного пакету документів, ідентичного пакету при оформленні автокредиту, при цьому неважливо, здійснюється угода через банк або через автосалон.

Автомобіль в розстрочку видається людям, які готові швидко повернути в повному обсязі заборгованість. Відповідно, у клієнта повинна бути велика зарплата, яка дозволить розрахуватися з боргом швидко та вчасно, в межах встановленого терміну.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.


Інші статті рубрики

Найпопулярніші