Реєстрація

Поліграфія в столиці: швидко, якісно, унікально

рекламная полиграфия

Сучасний світ наповнений різноманітною друкованою продукцією. А коли необхідний терміновий Друк фото, плакатів, креслень або диплома, ми поспішаємо в спеціалізований сервіс.

У компанії 24print готові допомогти у будь-який момент, коли необхіден невідкладний друк

  • кольоровий чи чорно-білий,
  • форматний чи широкоформатний,
  • в тому числі й плакатний,
  • спеціалізований для креслень і схем.
  • А ще інтер'єрний (для оформлення офісів, проведення акцій та виставок, створення фону на фотосесіях), друк на рулонних матеріалах.

І навіть друк із застосуванням новітніх технологій – УФ друк особливими фарбами, які завдяки впливу ультрафіолету створюють на матеріалі плівку. За основу можна використовувати не тільки ПВФ або плівку, але й акрил, скло, деякі види паперу, дерево, пластик та навіть шкіру.

Сучасна Друкарня допомагає не тільки роздрукувати ваші макети, але й підготувати (та навіть створити макети або файли). Однак і такий підхід не можна назвати повним без післядрукарських послуг – прошивка буклетів, порізка візиток також важливі для створення позитивного іміджу компанії.

Завдяки застосуванню фотопаперу високої якості та оригінальних чорнила, у вашому альбомі будуть тільки красиві і якісні фотографії, а презентації привернуть увагу барвистістю й оригінальністю.

Сьогодні Поліграфія вийшла на абсолютно новий рівень роботи, і охоплює величезний спектр послуг з додрукарської та післядрукарської обробки. Якщо ви поки не володієте достатнім досвідом в питаннях поліграфії, експерти підкажуть як вибрати матеріал, допоможуть визначити розміри для друку, та поділяться секретами кращої поліграфії столиці. Також ви можете замовити дизайн будь-якої рекламної продукції, або доопрацювання вашого макета фахівцями друкарні.

Одна з основних переваг сучасної поліграфії – ефективність її продуктів, адже рекламна продукція дозволяє будь-якому товару знайти впізнаваність і популярність. Кольорові схеми та листівки, брошури та візитки, меню, листівки, серйозна проєктна документація допоможуть просунути продукцію вашої компанії.

Невеликі, але такі необхідні в діловій сфері блокноти та планери з логотипом вашої організації стануть відмінним рішенням – такий сувенір буде нагадувати про ваш бренд. А висока якість і привабливий дизайн допоможуть акцентувати увагу потенційних споживачів. При цьому виготовлення сувенірної продукції не зажадає від вас значних витрат.

Оперативно, якісно, в будь-який день і навіть годину, без перерв на свята й вихідні, з повною консультацією фахівців з будь-яких питань – так працює сучасна поліграфія.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.


Інші статті рубрики

Найпопулярніші