Реєстрація

Кабмін звільнив керівний склад митниці

Эта статья доступна на русском языке
Кабмин

Кабінет міністрів звільнив керівний склад митниці – виконувача обов’язків голови Держмитслужби Вячеслава Демченка та двох його заступників, повідомив народний депутат Олексій Гончаренко в Telegram.

"Кабмін звільнив керівний склад митниці. Звільнені: в.о. Демченко та його зами - Щуцький та Черкаський", - написав Гончаренко.

За словами глави фракції "Слуга народу" у ВР Давида Арахамії, щодо заступника голови Держмитслужби Руслана Черкасського розпочато дисциплінарне провадження, його відсторонено від виконання обов’язків.

Крім того, Кабмін звільнив Юрія Сотника - з посади першого заступника голови Держлісагентства та Андрія Лордкіпанідзе - з посади заступника голови Держпродспоживслужби.

"За рішенням Кабінету Міністрів було звільнено: Вячеслава Демченка - з посади т.в.о Голови Державної митної служби, Юрія Сотника - з посади першого заступника голови Держлісагентства, Олександра Щуцького - з посади першого заступника голови Держмитслужби, Андрія Лордкіпанідзе з посади заступника голови Держпродспоживслужби", - написав депутат.

Після Кабмін призначив заступника голови ДМС Сергія Звягінцева в якості тимчасового очільника Державної митної служби України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.


Інші статті рубрики

Найпопулярніші