Реєстрація

Це тільки початок: США знову вдарили по РФ

Трамп
DenisPyatigorets

Волонтер

США ввели санкції проти восьми російських компаній, які звинувачуються в порушенні положень американського закону про непоширення щодо Ірану, КНДР і Сирії.
Повідомляється, що до чорного списку потрапили такі компанії: АТ "Рособоронекспорт", АТ "150-й авіаційний ремонтний завод", зовнішньоекономічне об'єднання "Авіаекспорт", АТ "Науково-виробниче об'єднання "Базальт", АТ "Науково-виробнича корпорація "Конструкторське бюро машинобудування", Уляновській інститут цивільної авіації імені головного маршала авіації Б. П. Бугайова, Уральський навчально-тренувальний центр цивільної авіації, Військово-повітряна академія імені професора Н. Е. Жуковського і Ю. А. Гагаріна.
І от проблема не в тому, як це позначиться на обороноздатності Північної Мельдонії. Проблема в тому, як пояснити це мельдонським телевізійним інфоржерам? Трам же ж не так давно був другом. А тепер цей «друг» випускає чергову торпеду в російський Титанік. 
Воістину, Північна Мельдонія – унікальна країна. «Друзі» активно занурюють вас ще глибше в багнюку. А «браття» шарахаються від вас, як від триперної хвойди. Здобули!
P.S. А не так давно один американський генерал розповів, що в нього є інформація про постачання росіянами зброї Талібану і що з цього приводу розпочата перевірка. Все тільки починається 

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.


Інші статті рубрики

Найпопулярніші