Реєстрація

Футболісти з Марківщини представлятимуть Луганщину на всеукраїнських змаганнях «Football for kids»

Футболісти з Марківщини представлятимуть Луганщину на всеукраїнських змаганнях «Football for kids»

Сьогодні, 8 лютого, у Льодовому Палаці спорту відбулись фінальні ігри обласного етапу Всеукраїнських змаганнях з футзалу «Football for kids».

Про це повідомляє Управління молоді та спорту Луганської ОДА.

Відомо, що до фіналу вийшли представники Марківського та Старобільського районів, також команда з міста Рубіжне.

Учасників привітали: начальник управління превентивної діяльності ГУ національної поліції в Луганській області Максим Окопний, заступник начальника Управління молоді та спорту ОДА Олексій Бльоскін, начальник відділу позашкільної освіти, виховання та інтернатних закладів департаменту освіти і науки ОДА Василь М’ягкоход, начальник відділу молоді та спорту Сєвєродонецької міської ради Юрій Кузьменко, начальник навчально-спортивного відділу Луганського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Сергій Шакун, бронзова призерка Олімпійських ігор 2000 року у велогонці Ірина Янович та голова асоціації футзалу Луганської області Юрій Кравченко.

Олексій Бльоскін зазначив, що хлопці відмінно мотивовані до змагань, адже крім медалей і кубків, команда переможців поїде представляти Луганщину на Всеукраїнському етапі «Football for kids», який проходитиме у Полтаві.

Після слів привітання, відбулось урочисте підняття олімпійського прапору, який символізує початок ХХІІІ Зимових Олімпійських ігор, що з 9 по 25 лютого проходитимуть у Республіці Корея.

По завершенню урочистого відкриття, розпочались самі змагання за результатами яких перемогу вибороли спортсмени Марківщини. Футболісти з міста Рубіжне стали другими. Третя сходинка за старобільчанами.

Зазначимо, змагання проходять в рамках спортивного проекту «Football for kids» з ініціативи ювенальної превенції ГУНП в Луганській області за підтримки Департаменту освіти і науки Луганської облдержадміністрації, Луганської обласної федерації футболу, Луганського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.

Автор Юлія Кіян

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.


Інші статті рубрики

Найпопулярніші