Реєстрація

Місія ОБСЄ підтвердила інформацію української сторони щодо активних навчань бойовиків на Луганщині

Дмитро Снєгирьов

Співголова ГІ" Права Справа"

6 серпня 2018 року аналітичний відділ ГІ "Права Справа" повідомив, що на території окупованих районів Луганської області відбувалися активні військові навчання окремих підрозділів так званої "народної міліції ЛНР".

Російські куратори, які відповідали за проведення навчань і здійснювали загальне керівництво військовими підрозділами бойовиків, на момент проведення навчань були розквартировані на базі профілакторію АТ "Алчевський металургійний комбінат".

"Зокрема, у з 24 липня на полігоні в районі н.п. Бугаївка, що поблизу м. Алчевськ, проходили батальйонно-тактичні навчання бойовиків. В місцях проведення навчань "народної міліції ЛНР" була розташована важка бронетехніка, яка була передислокована з тилових районів "ЛНР",- йшлося у повідомленні "Права Справа".

7 серпня у непідконтрольних урядові районах безпілотний літальний міні-апарат (БПЛА) СММ ОБСЄ зафіксував 21 танк (невстановленого типу), 26 одиниць буксируваної артилерії, 1 реактивну систему залпового вогню, 4 зенітні ракетні комплекси біля н. п. Бугаївка. 

СММ продовжує здійснювати моніторинг відведення озброєння, передбаченого Меморандумом, Комплексом заходів і Доповненням до нього.

Варто зазначити, що російські війська і місцеві банд формування використовують режим припинення вогню для проведення навчань і активізації ресурсів матеріального забезпечення.

Аналітичний відділ ГІ "Права Справа" розраховує на подальшу плідну співпрацю зі спеціальною моніторинговою місією (СММ) ОБСЄ.

Редакция сайта не несет ответственности за содержание блогов. Мнение редакции может отличаться от авторского.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.


Інші статті рубрики

Найпопулярніші