Реєстрація

Ремонт мосту в Станиці Луганській обговорили з делегацією СММ ОБСЄ

Сьогодні провели зустріч із делегацією СММ ОБСЄ в Україні.  З головою Луганської моніторингової команди СММ ОБСЄ Юккою Туононеном та виконуючим обов’язки керівника Сєвєродонецької філії Луганського Ре

Сьогодні провели зустріч із делегацією СММ ОБСЄ в Україні. 

З головою Луганської моніторингової команди СММ ОБСЄ Юккою Туононеном та виконуючим обов’язки керівника Сєвєродонецької філії Луганського Регіонального Офісу Ярославом Куреком обговорили ситуацію щодо початку проведення ремонтно-відновлювальних робіт мосту в Станиці Луганській та можливості в рамках повноважень Місії сприяти прискоренню цього надскладного процесу. Вкотре наголосили на готовності української сторони виконувати взяті на себе зобов’язання щодо розмінування території в районі мосту. Крім того, обговорили процес синхронного демонтажу фортифікаційних конструкцій по обидва боки КПВВ «Станиця Луганська». 

Також поділилися планами щодо розширення дорожнього полотна до контрольно-пропускного пункту з метою запуску ще одного електрокару та автобуса для перевезення українських громадян, які перетинають лінію розмежування.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.


Інші статті рубрики

Найпопулярніші