Реєстрація

Як живе прифронтове Золоте (відео) ЕКСКЛЮЗИВ

Як живе прифронтове Золоте (відео)

З жовтня 2019 року місто Золоте, до складу якого входять 5 селищ, знову стало однією з обговорюваних точок на карті країни не тільки у всеукраїнських ЗМІ, а й в зарубіжних. Кількість фейковий новин, маніпуляцій і домислів фактично унеможливило отримання об'єктивної інформації з Золотого. Крім того, на бідах місцевих жителів постійно піаряться чимало політиків.

Журналісти медіа-платформи «Діалог» вирушили в Золоте, щоб дізнатися у місцевих жителів про обстановку на лінії розмежування і проблеми, з якими вони стикаються щодня.

Відзначимо, що опитування проводилося в самому Золотому, де обстановка спокійніша, ніж в однойменних селищах-супутниках.

Публікація підготовлена проєктом «Створення інтерактивної медіа платформи «Діалог» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швеції та Швейцарії.

Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю автора та Громадської організації «Громадський Дім» і жодним чином не відображає точку зору Програми та урядів Данії, Швеції та Швейцарії. Думки та погляди Програми та урядів Данії, Швеції та Швейцарії можуть не співпадати з позицією автора.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.


Інші статті рубрики

Найпопулярніші