Реєстрація

Офіцери СІМІС та волонтери поповнили книжковий фонд Кремінської районної бібліотеки

Кременная библиотека

Нам важко навіть уявити світ, в якому немає книги. До неї ми звикли з самого дитинства, вона розкривала перед нами дивовижні таємниці життя та давала корисні поради у важку хвилину, вчила нас розуміти самих себе.

Найважливіше призначення книги – зберігати знання, накопичені віками, і передати їх наступним поколінням. Спілкування з книгою допомагає людині розвиватися та вдосконалюватися. У всі часи до книги ставилися як до святині.

Сьогодні книга дещо втрачає свої позиції по відношенні до інших високотехнологічних засобів комунікації. Але, на мою думку, в цьому немає нічого поганого. Електронні книжки, які можна знайти в Інтернеті, значно полегшують і прискорюють доступ до потрібної людині інформації. А прихильників читання традиційних книжок завжди буде багато, адже спілкування з друкованою книгою викликає особливе відчуття, ніби спілкуєшся з живою людиною.

«Завдяки Василю Яцурі та його проекту «Подаруй книгу», поповнено книжковий фонд Кремінської районної бібліотеки. Пане Василь, велика Вам дяка за невтомну працю! Бажаємо Вам натхнення та витримки», - відмітили офіцери ЦВС Сєвєродонецьк.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.


Інші статті рубрики

Найпопулярніші