Реєстрація

У Рубіжному пройшов перший етап фестивалю кодування "Rubizhne code FEST"

кф2

Приурочений до Європейського Тижня Коду у Рубіжному розпочався фестиваль кодування "Rubizhne code FEST" - фестиваль креативних ідей в галузі програмування для учнів старших класів та студентів.

Лозунг фестивалю – "Навчись програмуванню граючись".
Захід проводиться на базі Інституту фізики, математики та інформаційних технологій та Рубіжанського політехнічного коледжу (м. Рубіжне).
Основною метою заходу є популяризація навчання програмуванню, сприяння створенню умов та пошук шляхів для інноваційного економічного розвитку України.

6 жовтня відбувся перший етап фестивалю. В цей день школярі та студенти мали можливість відвідати креативну презентацію «Як навчають програмуванню в Європі?», під час якої були надані психологічні поради як почати програмувати, як боротися з невдачами, та представлені деякі евристики  для розв’язування завдань з програмування, та презентацію «IT індустрія в Європі та чи є нам там місце?». Завершенням теоретичної частини став майстер-клас «Як не лякатися та навчитися програмувати».

Після теоретичної частини учасники могли випробувати свої сили за практичним завданням з програмування.

Переможці завдання отримали цінні призи від організаторів заходу, а всі учасники - сертифікати.

Нагадуємо, що другий етап фестивалю кодування "Rubizhne code FEST" відбудеться вже в цю суботу, 13 жовтня за адресою  м. Рубіжне провулок Клубний, 12, Початок об 11:00.

Други етап фестиваю включає конкурс креативних ідей в галузі програмування, тренінг з програмування та фестиваль ідей, думок та власних рішень у галузі програмування.

Ви зможете або представити свої розробки (від ідей до реально працюючих проектів), або послухати, що вже зробили у програмуванні ваші однолітки.

Зареєструйтесь за посиланням, приходьте та приводьте с собою друзів.

https://www.facebook.com/events/238542800151179/

 


Подія відбувається в рамках ініціативи “Meet and Code” що впроваджується Ресурсним центром Гурт у співпраці з організаціями TechSoup Europe та Haus des Stiftens gGmbH за фінансування SAP.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.


Інші статті рубрики

Найпопулярніші