Реєстрація

Біля окупованого Алчевська бойовики "ЛНР" проводять тактичні навчання

Дмитро Снєгирьов

Співголова ГІ" Права Справа"

За інформацією аналітичного відділу ГІ "Права Справа", на тимчасово окупованій території Луганської області зафіксована активність підрозділів "Народної міліції ЛНР" та регулярних частин ЗС РФ, що не пов'язана з проведенням планової ротації.

Зокрема, така активність та скупчення техніки і живої сили окупантів спостерігається неподалік від м. Алчевськ та Перевальськ.

Наразі в с.Бугаївка, що поблизу м. Алчевськ, проходять батальйонно-тактичні навчання бойовиків. На полігоні розташована важка бронетехніка, яка була передислокована з тилових районів ЛНР.

Свого часу, аналітичний відділ ГІ «Права Справа» повідомляв, що у 2015 році поблизу с. Бугаївка було створено навчальний військовий центр бойовиків.

За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ «Права справа», зафіксовано передислокацію в район навчань танків Т-64, більше десяти одиниць122-мм гаубиць Д-30 та живої сили бойовиків.

За останній рік на полігоні проведені інженерні роботи з облаштування навчального центру. Зокрема побудовані нові КПП, вишки (48.406708, 38.882554) та нещодавно побудували цiлi для стрільби з танків прямою або напівпрямою наводкою. Варто зазначити, що на цих навчаннях відпрацьовувалися також стрільби танковим підрозділом із закритої позиції.

Незважаючи на фактичне припинення війни, бойовики не залишають планів продовження бойових дій. Передислокацію важкої бронетехніки та живої сили і проведення тактичних навчань бойовики пояснюють відповіддю на аналогічні дії з боку ЗСУ.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятись від авторської.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.


Інші статті рубрики

Найпопулярніші